Vooral uw klussen in & om het huis staat loodgieter Piet Pranger voor u klaar!

Pranger Loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in: centrale verwarming, gas, meter, water, wcontstopping, keukenontstopping, algeheleontstopping, waterleidingen, sanitair, badkamers, warmwatertoestellen, zink-, en dak werken, verstopte riolen en camera inspectie riool. Inmiddels 33 jaar ervaring in het vak. Klanttevredenheid staat hoog in vaandel bij Pranger Loodgietersbedrijf.

Piet Pranger loodgieter in Hoorn is bereikbaar onder twee (nieuwe) telefoonnummers! Wees dus niet in de war met de oude varianten, want hier zal je het bedrijf niet mee kunnen bereiken. Neem contact met ons op, dan komen we bij u langs voor het opnemen van werkzaamheden.
Of wij verhelpen direct uw problemen!

Mobiel: 06- 51634195
Kantoor: 0229- 508532
Thuis: 0229- 249586
Mail: info@prangerloodgietersbedrijf.nl
Adres: De Corantijn 25H 1689 AN Zwaag

IMG-20140220-WA0000

DichtbijHOORN – Sinds 1 oktober 2012 kan je bij Piet Pranger Loodgietersbedrijf in Hoorn terecht voor werkzaamheden aan de centrale verwarming, gas- en waterleidingen, zink- en dakwerken, rioolontstopping, sanitair, warmwatertoestellen, camera-inspectie van het riool.

Centrale verwarming
Piet Pranger was voorheen werkzaam met het bedrijf P. Pranger Loodgietersbedrijf. Nadat dit bedrijf de deuren sloot, besloot Pranger als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Dit gebeurde en vanaf 1 oktober 2012 kon men weer vertrouwen op de 33 jaar ervaring van Piet Pranger. De eenmanszaak is voor allerlei loodgieterswerkzaamheden in te schakelen, zoals voor onder andere centrale verwarming en het plaatsen van sanitair.

Voor al deze werkzaamheden werkt Piet Pranger Loodgietersbedrijf met het modernste gereedschap. Dit is natuurlijk ook een vereiste voor goede resultaten.

Nieuwe contactnummers
Oude klanten van P. Pranger Loodgietersbedrijf kunnen van nu af aan dus terecht bij Piet Pranger Loodgietersbedrijf. De doorstart betekent het behoud van kennis en service. Na een korte periode van wikken en wegen besloten Pranger en zijn vrouw toch de sprong in het diepe te wagen. Klanttevredenheid staat hier nog altijd hoog in het vaandel en is het bedrijf hiernaast ook nog eens SEI-erkend. Dit staat voor Stichting Erkenning Installatiebedrijven en hierdoor weet je dat Piet Pranger Loodgietersbedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid.

Piet Pranger Loodgietersbedrijf is bereikbaar onder twee (nieuwe) telefoonnummers! Wees dus niet in de war met de oude varianten, want hier zal je het bedrijf niet mee kunnen bereiken. Bel!
Mobiel: 06- 51634195
Kantoor: 0229- 508532
Thuis: 0229- 249586
Mail: info@prangerloodgietersbedrijf.nl

zondag_logoHOORN – De familienaam Pranger is in het Hoornse onlosmakelijk verbonden met het begrip loodgietersbedrijf. Het was dan ook even schrikken toen recent het bericht kwam dat het bedrijf had besloten te stoppen met haar werkzaamheden. Nu kunnen we melden dat het vertrouwde gezicht van het Hoornse loodgietersbedrijf Piet Pranger als zelfstandig ondernemer een nieuwe start maakt. Vanaf maandag 1 oktober kunt hem weer bellen voor al uw loodgieterwerk.

Na een korte periode van wikken en wegen heeft Piet Pranger en zijn vrouw Heidi besloten om de sprong in het diepe te wagen. Samen starten ze met een nieuw loodgietersbedrijf. Jazeker nieuw, maar wel met meer dan dertig jaar praktijkervaring achter de hand. Piet Pranger hierover: ‘De economisch lastige tijden binnen onze en andere branches hebben er voor gezorgd dat we de bakens moesten verzetten. Samen met mijn vrouw Heidi gaan we nu starten als zelfstandig loodgietersbedrijf. Hierdoor wordt eigenlijk onze familie historie opnieuw geschreven, want ook mijn opa is ruim tachtig jaar geleden zo begonnen’.

Niet alleen dertig jaar vakkennis, ook veel modern gereedschap heeft Piet Pranger van het moederbedrijf overgenomen. Het hebben van goed gereedschap is natuurlijk een eerste vereiste. Alle loodgieteractiviteiten kunnen door Piet Pranger worden uitgevoerd. Denk daarbij aan o.a. centrale verwarming, het plaatsen van sanitair, zink- en dakwerken en gas- en waterleidingen. Speciaal voor het ontstoppen van het riool werd een speciale pompinstallatie overgenomen en ook riool inspectie via een camera is mogelijk. Ook de bedrijfsauto van Pranger kon worden overgenomen.

Voorlopig gaat Piet Pranger als éénmanszaak van start. Uiteraard daarbij geholpen door zijn vrouw Heidi die zowel de telefoon als de administratie voor haar rekening neemt. En ook qua werkwijze zal er niet veel veranderen. ‘Klanttevredenheid staat ook bij ons hoog in het vaandel’, bevestigt Piet. ‘En niet voor niets zijn wij SEI-erkend (stichting Erkenning Installatiebedrijven). In het register van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Met deze erkenning van de SEI hebben wij als installatiebedrijf laten zien dat bij ons in ieder geval de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk goed uit te voeren’.